Попередня тема - Наступна тема |
Автор |
Повідомлення |
Инкрик
|
Написане: 16 травня 2025 21:11 Початкове запитання | |
|
Скажіть, будь ласка, чи є у вас улюблений супермаркет з доставкою фруктів додому? Бо я помітила, що не всі сервіси однаково добре працюють, десь фрукти можуть бути не такими свіжими, або доставка довго триває. Я шукаю зручний і надійний варіант. |
|
Догори |
|
 |
спилкуван
вік: 19 
|
Написане: 17 травня 2025 13:16 | |
|
Якщо ви ще сумніваєтеся, чи варто замовляти продукти онлайн — скажу вам чесно: спробуйте хоча б заради фруктів https://auchan.zakaz.ua/uk/categories/fruits-auchan/ я вже не уявляю, як жила без доставки від Auchan. Кожен раз отримую свіженькі яблучка, виноград без кісточок, ароматні нектарини й навіть кавуни, коли сезон. Кур’єри приїжджають точно вчасно, все гарно запаковано, жодних пошкоджених плодів. Часто користуюся акціями — минулого тижня брала апельсини з великою знижкою, і вони були просто ідеальні. Це дуже вигідно, бо виходить дешевше, ніж на базарі, а якість — навіть краща. Якщо цінуєте комфорт, свіже харчування і хочете заощадити час — доставка з Auchan вас приємно здивує. |
|
Догори |
|
 |
Logan Carter
|
Написане: 20 травня 2025 17:17 | |
|
Цікава тема для обговорення! Дуже важливо звертати увагу на шкоду природі та штрафи, адже саме відповідальність перед довкіллям допоможе зберегти нашу планету для майбутніх поколінь. Відповідні санкції стимулюють людей бути більш свідомими і дотримуватися екологічних норм. Сподіваюся, що такі обговорення будуть популяризувати екологічну культуру та допоможуть зменшити негативний вплив на природу |
|
Догори |
|
 |
|
|
Встановити закладки для цієї теми
|
Ви не можете писати нові повідомлення в цю тему Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете голосувати у цьому форумі
|
|
Freeboard.at вибирає найшвидший зв’язок для вас.
server slots: 179/500 |
server load: 18% |
Freeboard.at |
server time: 0.12s |
board activity: 18022 |
|