Догляд за волоссям
Нова темаВідповісти spilkuvannya > Общение на любые темы
Попередня тема - Наступна тема  
Автор Повідомлення
Шиншик

ПовідомленняНаписане: 23 січня 2025 16:25    Початкове запитання
23 січня 2025 16:25 з Шиншик

Маю дуже сухе волосся і мені потрібна сироватка. Де можна замовити таку? Хтось має рекомендації щодо брендів?
Догори
відсутня Переглянути профіль користувача Відіслати приватне повідомлення
Анна Пендіковська

ПовідомленняНаписане: 24 січня 2025 10:16    
24 січня 2025 10:16 з Анна Пендіковська

Для мене краса — це не лише макіяж чи стиль, а й здорова шкіра і волосся. Ось чому я вирішила звернутися до цього магазину, у них серед асортименту є сироватка для волосся вибрала цей засіб завдяки його натуральному складу і позитивним відгукам від подруг. Протягом тижня я помітила, що волосся стало більш живим і м'яким. Особливо радує, що сироватка не обтяжує волосся і не залишає жирного ефекту. Купити її було зручно і швидко, доставка пройшла без проблем. Це мій новий фаворит у догляді за волоссям!
Догори
відсутня Переглянути профіль користувача Відіслати приватне повідомлення Відіслати e-mail
Показувати:   
Нова темаВідповістиДружній вид spilkuvannya > Общение на любые темы
Сторінка 1 з 1

Подібні теми в Freeboard.at Подібні теми в Freeboard.at
Тема рахунок Відповіді Тема розпочата
Немає нових повідомлень Догляд за волоссям ukraineponadyse 57 19 червня 2024 12:34 Переглянути останні повідомлення
Немає нових повідомлень Догляд за волоссям wikihoodforums 0 03 травня 2025 11:54 Переглянути останні повідомлення
Немає нових повідомлень Догляд за волосся altanka 1 11 березня 2025 10:17 Переглянути останні повідомлення
Немає нових повідомлень Догляд за собою sehong 3 26 грудня 2024 11:05 Переглянути останні повідомлення
Немає нових повідомлень Посадка та догляд за малиною interes 0 14 березня 2025 17:20 Переглянути останні повідомлення
Немає нових повідомлень Догляд за онкохворими Ukraine1 1 29 жовтня 2024 13:39 Переглянути останні повідомлення
Встановити закладки для цієї теми

Ви не можете писати нові повідомлення в цю тему
Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі
Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі
Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
Ви не можете голосувати у цьому форумі
Freeboard.at вибирає найшвидший зв’язок для вас.

Following this hyperlink will lead to a permanent autoban.